Wilt u in één rechte lijn verzekerd zijn van minimaal energieverbruik en maximaal zicht op uw producten? Dat kan met onze Straight Line-serie: geavanceerde, frameloze deuren met enkel glas of dubbelwandige composietdeuren voor verticale wandkoelingen.

Dubbelwandige composietdeuren

In de loop van de jaren is veel enkelglas geplaatst, goed qua optische performance en afdoende qua vermijding van condens mits de winkelomgeving goed is afgesteld. Echter meer en meer is behoefte ontstaan t.a.v. meer isolerende oplossingen die tevens minder risico op condens geven: dubbelwandig. ESTEM heeft een unieke keuze gemaakt door zo’n oplossing te realiseren met kunststof en een composietprofiel: gewicht ruim de helft lager dan dubbelglas, ofwel hetzelfde als enkelglas! Ze zijn veilig en eenvoudig te bedienen, zonder gevaar voor beknelling van handen en vingers. En omdat ze nagenoeg (slechts een rand van 15 millimeter) geen kader hebben, bieden ze meer transparantie dan dubbelglas deuren. Een anti-kras coating zorgt voor bescherming van de deur tegen krassen en bevordert de levensduur.

Ontwerpvrijheid en flexibiliteit

Met extra veiligheid, stabiliteit en energiebesparing is de dubbelwandige composietdeur de laatste ontwikkeling op het gebied van verticale wandkoelingen. Een bijkomend voordeel van deze gepatenteerde oplossing is dat we u veel vrijheid kunnen bieden t.a.v. het ontwerp van uw deuren. Zo kunt u de breedte van het kader personaliseren, als wel ook de kleur van de kaders, de handgreep of de afmetingen. Dus of het nu gaat om roll-in koelmeubelen of koelmeubelen voor frisdranken bij een tankstation, we denken graag met u mee. Als het gaat om de realisatie, dit kan in een zeer korte tijd aangezien de complete assemblage in eigen huis plaats vindt. En met een bijzonder montagesysteem plaatsen we uw deuren in een handomdraai; vanwege het lichte gewicht van de deuren is dat extra eenvoudig. Daarnaast kunnen de deuren, in tegenstelling tot glas, niet ineens desintegreren. Een veilige gedachte.

Onderhoudsvrije scharnieren

De deuren gaan niet voor niets onder de noemer Straight Line door het leven. Een gepatenteerd scharniersysteem zorgt voor een strakke uitlijning van de deuren en dat levert weer een strak aangezicht op voor uw consument. Het scharniersysteem is gemaakt van hoogwaardig materialen en vernikkelde veren zorgen ervoor dat de deur te alle tijde dicht gaat. Daardoor staan we garant voor maar liefst 1.000.000 open- en dichtbewegingen. Het maakt eveneens de deuren onderhoudsvrij. Wel zo prettig in uw drukke winkel, waarin uw koelingen moeten blijven presteren en de verkoop niet gehinderd mag worden.