Met zoveel leveranciers van LED-oplossingen vandaag de dag, waarom E-Flex® LED van ESTEM? Met decennia ervaringen in retail en gebruik van koelmeubelen, weten we hoe producten te presenteren als wel hoe deze zolang mogelijk goed te houden.

Smakelijk uitlichten van vlees

Denk maar aan de ultieme uitdaging van (voorverpakt) vlees: hoe smakelijk aan te lichten zonder houdbaarheid aan te tasten? Bekend vraagstuk, maar we zijn trots dat KMI, o.a. een belangrijke installateur voor Keurslagers in Nederland, onze oplossing uit velen verkozen heeft als degene die deze uitdaging het beste kan adresseren. Geen verkleuring van vlees, geen aantasting van de houdbaarheid. Ofwel niet langer meer TL-vleeslampen gebruiken!

Gewenst winkelbeeld voor uw formule

Dit alles is illustratief voor E-Flex® LED van ESTEM: voor elke toepassing een specifieke oplossing die uw producten onder de aandacht van de consument brengt. Van groente en fruit-, zuivel-, vis-, vlees- of diepvriesproducten in een supermarkt tot aan nieuwe concepten met architecten voor koelmeubelen in restaurants of tankstations. Daarvoor hebben we flexibele LED-verlichtingsstrips, die we kunnen aanpassen aan uw wens. Er zijn armaturen voor alle typen koel- en vriesmeubelen. Het maakt niet uit of het horizontale of verticale koel- of vriesmeubelen zijn. LED is bij ons nooit standaard, maar altijd maatwerk

High Efficiency LED, minder vermogen, meer licht

Het nieuwste van het nieuwste is de high efficiency, zeer energiezuinige LED-verlichting die wij zelf hebben ontworpen. Deze verlichting is speciaal ontwikkeld voor de verticale stijlverlichting, maar is ook anders toe te passen zoals in de koof. Samen met de speciale lens in de verticale verlichting zorgt deze LED verlichting voor een optimale, egale aanlichting van de producten op ieder schap. De hoge lumen-watt-verhouding van 130 l/W maakt dat deze verlichting tevens in aanmerking komt voor de strenge normen van de energie-investeringsaftrek 2020 (EIA), hierdoor kunt u flink besparen op uw investering. 

Hoge kwaliteit, korte levertijd en snel geïnstalleerd!

Onze LED-oplossingen hebben een lange levensduur (tot 40.000 uur) en uitstekende kleurweergave. Met de CE-markering heeft u een hoge kwaliteit LED in handen. De E-Flex® LED’s assembleren we in Nederland en dat verkort de levertijd. Zodoende bent u snel geholpen in uw lichtvoorziening. Ook kennen we zelfontwikkelde kabelbomen en connectoren met verschillende IP-classificaties. Deze zijn gemaakt op basis van plug and play. Daardoor kunt u geen fouten maken bij de installatie, alles om plaatsingskosten en ongemak op de vloer zoveel mogelijk te beperken.