Strak, geïntegreerd en gebruiksvriendelijk. Onze unieke, gepatenteerde horizontale afdekkingen voor koel- en vrieseilanden geven uw klant de mogelijkheid om alle glasafdekkingen tegelijkertijd te openen. En dat is wel zo klantvriendelijk.

Prachtig zicht op uw product

We werken met een zogeheten drielaags pushsysteem waardoor uw klant nooit hinder ondervindt van andere klanten. Ruiten komen elkaar niet meer tegen en hinderen hem dus ook niet bij zijn keuze. Daarnaast heeft diezelfde klant een beter zicht dan ooit op de getoonde producten. Of dat nu pizza, vis of ijs is…. De ruiten die tegenwoordig tot 1.250 millimeter groot zijn en in een fraaie curve lopen, bieden de klant een prachtig zicht op uw product dat er daardoor uitermate goed houdbaar uitziet. Daardoor neemt de kans op verkoop alleen maar toe. Grotere glasafdekkingen bieden ook het voordeel van minder kans op storingen. De glasafdekkingen openen kan ongeacht of het koel- of vrieseiland toegang heeft vanaf één kant (een wandmodel) of van twee kanten (het standaard eiland).

Modulaire, elegante afdekkingen

U heeft de keuze tussen gebogen of vlak glas. Het verschil zit vooral in het ontwerp. De functionaliteit is steeds hetzelfde. U boekt sowieso een energiebesparing. En u kunt ook kiezen tussen elegante afdekkingen van 625 millimeter of de eerdergenoemde 1.250 millimeter breedtemaat. Kortom: het is een modulair systeem dat wij altijd op uw specifieke eisen aanpassen. U heeft daarmee een dagafdekking voor een koel- of vrieseiland op maat. Goed om te weten is dat Keep Cool eveneens geschikt is voor retrofit, oftewel het inbouwen in bestaande koel- en vrieseilanden. Als laatste noemen we de geïntegreerde oplossing. Eén omvattende aluminium lijst zorgt ervoor dat de dagafdekking en het eiland één geheel worden. Dat levert u een fraai winkelbeeld op. Daarbij komt dat onze unieke LED-verlichting uw producten er daarna laten uitspringen.